Dela på Facebook gratis värdering

Nyrenoverad Villa i Beddingestrand

Beddingestrand, Mandelblomsvägen 4

Boarea
158 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
1 222 m²
Pris
7 995 000 kr
Kommande


På badrocksavstånd till den vackra stranden i Beddingestrand, bjuds denna smakfulla och nyrenoverade bostad om totalt 258 väldisponerade kvadratmeter på en underbar, uppväxt trädgårdstomt. Här infrias drömmen om en öppen och rymlig familjevilla, på en rofylld och lugn plats i detta genuina, vackra lilla samhälle på sydkusten i Skåne.

Husets hjärta är det stora stilrena köket, som öppnar upp till härliga sällskapsytor både inomhus och utomhus. Bänkskivor av kompositsten, rikligt med förvaring och en modern maskinpark är något som detta kök erbjuder. Färgvalen på bänkskivor, köksluckor och golv skapar tillsammans med husets originaldetaljer en skön helhet med den rätta tidstypiska känslan i detta hem. Intill köket öppnar sig ett stort vardagsrum med sällskapsytor och matplats för såväl middagar, fest som vardagsumgänge. Stora fönsterpartier i söder ger ett underbart ljusinsläpp som ger en känsla av att inne blir ute, oavsett årstid.

Bottenplan erbjuder därutöver två sovrum, ett badrum med dusch och badkar i originalskick, samt en välkomnande, rymlig entré. På golven i sovrummen ligger ett vackert enstavsparkett i oljad ek, medan de öppna sällskapsytorna och köket har ett genomgående vitlaserat parkettgolv i ask.

Via en trappa i entrén når vi det övre planet och här välkomnas vi av ett stort vardagsrum med balkong ut mot söder. På detta plan finner vi även två rymliga sovrum, en toalett och klädkammare. På ovanvåningen ligger ett genomgående golv i enstavsparkett i oljad ek som ger ett varmt och smakfullt intryck.

Källarplan är inredd till bostad med sovrum, stort sällskapsrum, klädkammare, matförråd och ett smakfullt kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. I detta plan ligger ett genomgående sexstavigt ekparkettgolv.

Fastigheten installerade en Nibe luftvattenpump hösten år 2020 som ger en klimateffektiv uppvärmning och låg energiförbrukning.

Exteriört finner vi en uppväxt trädgårdstomt med ett flertal uteplatser och ett generöst trädäck på husets södra gavel. Den lummiga trädgården med sol från morgon till kväll bjuder in till såväl sammankomster som lugn och ro för den som söker en privat sfär.
I anslutning till huset finns vidare ett garage med plats för bil, cyklar och trädgårdsredskap.

Ett havsnära nyrenoverat hus med goda kommunikationer till Ystad och Trelleborg, nära till mataffär, restauranger, förskolor och andra serviceinrättningar.

Välkommen att uppleva detta storslagna boende på sjösidan i Beddingestrand.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Mathias Blomberg
Mathias Blomberg
Ansvarig mäklare
/