Skånsk fingertoppskänsla

Välkommen till Mäklarna Ekström. Vi är en mäklarbyrå som funnits sedan 1956 och som samlar Skånes mest erfarna mäklarteam. Med skånsk fingertoppskänsla och ett oslagbart nätverk tar vi affärer i mål. Förmedlar hem från en ägare till en annan och axlar rollen som trygg guide i människors livsresor.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.

Livet är möten

Vi bor där vi säljer och har varit mäklarbyrån på orten i snart 70 år. I mötet med människor finns affären. Där finns relationerna som bygger nätverket du som kund drar nytta av. Och det har lett oss till vårt samarbete med Sparbanken Syd. En trygg partner dörr i dörr som delar vår skånska fingertoppskänsla.

Vår mäklartjänst är finslipad under tre generationer för att fungera perfekt där vi verkar, här i Skåne.

Som mäklaren på orten känner vi starkt för bygden. Därför har sponsring och socialt ansvarstagande alltid legat oss varmt om hjärtat. Det är viktigt för oss att ge tillbaka till folk som finns där vi finns.