Dela på Facebook gratis värdering

Härlig naturtomt!

Tobisvik, Mosshallavägen 10

Tomtarea
993 m²
Pris
1 950 000 kr

Välkommen till denna glänta mellan Bäckhalladalens naturreservat och Tobisviks svalkande badstränder! Här finner vi en byggbar tomt med färdigt bygglov, för den som snabbt vill bygga ett drömhus. Byggnationen av huset med en boarea om 84 kvm ska påbörjas senast februari 2025 och sen färdigställas inom tre år, så det finns gott om tid kvar! Givetvis kan ett nytt bygglov sökas, för den som har andra tankar. Perfekt för dig som älskar både hav och natur men som samtidigt uppskattar närheten till Simrishamn.

I väster finns en markyta som inte är byggbar och i öster finns ett karakteristiskt stengärde. Simrishamns kommunen har beviljat bygglov och du har nu gott om tid på dig att uppföra huset. Det är möjligt att ansluta fastigheten till det kommunala vatten-nätet, medan enskilt avlopp ska anläggas på egen fastighet.

I Bäckhalladalens naturreservat, med en storlek om 148 ha (!) finns med mängder av promenadstigar och härlig natur. Här finns även belysta motionsspår. Alldeles nedanför stugan finner vi även flera omtyckta bad; klippbad vid Vårhallarna, Tobisviks sandstrand och omtyckta Tobisviksbadet med utomhusbassänger. Simrishamns mysiga gator och restauranger nås med cykel eller till fots.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/

Kort fakta

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast.beteckning
Gladsax 34:156
Adress
Mosshallavägen 10
Postadress
27294 Simrishamn
Område
Tobisvik
Kommun
Simrishamn
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
993 m²
Pris
1 950 000 kr

Ekonomi

Taxeringsvärde
278 000 kr
Taxeringsår
2022
Markvärde
278 000 kr
Skatt/avgift
2 780 kr
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark