Dela på Facebook gratis värdering

Nyproducerad skånelänga med fritt läge och havsutsikt!

Grevlunda backar, Grevlunda backaväg 6

Boarea
135 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 929 m²
Pris
6 995 000 kr

Skapa din dröm på landet!

Här längs en liten grusväg och med fria vidder vid Grevlunda Backar, uppförs nu en nyproducerad skånelänga i vinkel!

Nu finns möjlighet att flytta in i en nyproducerad energieffektiv skånelänga! I samarbete med Nordiska Villor uppförs ett nyckelfärdigt hus med smart planlösning och låga driftskostnader. Exteriört finner vi allt det klassiska som kännetecknar en skånelänga; till exempel tak av lertegel, så kallade bornholmsgavlar, gesimser vid takfoten, spröjsade fönster och vitputsade väggar. Interiören är perfekt planerad med allt du behöver på ett plan och samtidigt två ytterligare sovrum och ett extra badrum på övre plan. Över allrummet är det öppet upp i nock, vilket ger både ljus och rymd.

Huset står på en betongplatta med vattenburen golvvärme och uppförs i lättbetong. Givetvis 3-glasfönster. Hög standard med bland annat kök från Ballingslöv, golv från Kährs, och vitvaror från Bosch/Siemens. Tillval efter tycke!

I priset ingår förutom tomten, även samtliga ritningar/dokumentation för att få bygglov/startbesked, bygglov, markarbete för byggnation, nyckelfärdigt hus och utfärdande av slutbevis. Anslutningskostnader för el och vatten/avlopp ingår. I köpet ingår ej anläggning av trädgård.

Området är fantastiskt med öppna vidder och böljande backar. Havet skymtar i horisonten. En stor fördel är också områdets skogar med mängder av stigar och väg för långa promenader eller joggingturer.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/

Entré

Entrén är välkomnande och leder direkt in till en öppen planlösning med kök samt vardagsrum. I vardagsrummet finns en vinkel, vilket möjliggör en optimal möblering. Mitt i huset finns en mysig kamin (tillval) som värmer under kyliga vinterkvällar. I vardagsrummet har ni en otrolig rymd då takhöjden går ända upp till nock. Ljusinsläppen från de öppningsbara glasdörrarna gör att rummet känns otroligt stort. Vidare finner vi ett master bedroom med egen klädkammare och ett stort rymligt badrum i anslutning.

Övre plan

På övre plan finns två mindre sovrum som med fördel kan bli barnens rum samt ett allrum ett extra badrum. Utsikten från övre plan är fantastisk!

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast.beteckning
Grevlundamölla 4:3
Adress
Grevlunda backaväg 6
Postadress
27736 Vitaby
Område
Grevlunda backar
Kommun
Simrishamn
Boarea
135 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt husleverantör
Antal rum
5 rum & kök, varav 3 sovrum
Tomtarea
1 929 m²
Pris
6 995 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan
Fasad
Puts
Stomme
Lättbetong
Fönster
3-glasfönster (isoler)
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Tak
Lertegel
Grund
Betong
Uppvärmning
Vattenburen värme från luftåtervinningspanna
Vatten/avlopp
Enskilt vatten från djupborrad brunn. Enskilt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft

Ekonomi

Taxeringsvärde
6 417 000 kr
Taxeringsår
2023
Byggnadsvärde
5 872 000 kr
Markvärde
545 000 kr
Skatt/avgift
9 525 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Övrigt

Gällande processen: Så snart du som köparen bestämt dig för att förvärva fastigheten så ingås avtal med husleverantör och köpekontrakt undertecknas med fastighetsägaren. Bygglov är redan sökt, men besked är inte inkommit. Handpenning erläggs för fastigheten (dvs. den obebyggda tomten) men köpekontraktet gällande den då obebyggda fastigheten blir inte bindande förrän bygglovet godkänts. Så snart bygglovet är godkänt, så är dock köpet av fastigheten bindande och slutbetalning för själva fastigheten sker inom 6 veckor därefter. Skulle bygglovet ha vunnit laga kraft vid kontraktsskrivning, så är köpet bindande vid undertecknande av köpekontraktet.

Det angivna taxeringsvärdet är en beräkning, som är framtagen genom att formulär fyllts in på Skatteverkets sida för att beräkna taxeringsvärde. Se bilagd handling. Köparen är informerad om att detta är en beräkning och varken fastighetsmäklare, säljare eller husleverantör ger några som helst garantier på vad det exakta taxeringsvärdet kommer åsattas till då detta åsätts.

Notera att de interiöra bilderna är tagna i ett visningshus med adress (Nyhemsgatan 26, Skillinge). Vissa materialval och kamin är tillval.