gratis värdering

Funktionell villa i mycket lugnt område!

Skillinge, Holmåkravägen 4

Boarea
154 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 668 m²
Slutpris
5 250 000 kr

Välkommen till denna mycket praktiska villa, belägen i ett av fiskelägets lugnaste områden. Lite i utkanten av byn, längst ner på en återvändsgata. Omgiven av en allmänning. Här finner vi genuina inslag från en äkta skånelänga, så som spröjsade fönster, homejor och lertegel på taken. Samtidigt är detta ett boende för den som uppskattar det moderna och lättskötta.

Huset uppfördes 2005 och byggdes till 2008. Vi finner en ljus och öppen planlösning, perfekt för barnfamiljen eller för dig som vill kunna ta emot tillresta gäster. Badrum och sovrum i båda plan. Generösa sociala ytor med utgång till den underbara trädgården, vilken är insynsskyddad och med uteplatser, som följer solen från morgon till kväll. Uteplatsen i sydväst ramas in av en insynsskyddad spaljé och ett utekök med en vedeldad pizza-ugn! Här finns de allra bästa förutsättningarna för att njuta av fiskelägets ljuvliga sommarkvällar. Garage och isolerat förråd finns.

Skillinge är ett levande fiskeläge med affär, hamnkrog, vedeldad pizzeria, förskola och små butiker. En kort promenad från huset finns badbrygga, idrottsplats med tennis- och padelbanor, samt skogarna som sträcker sig ut mot Örnahusen och dess bageri. Sen tar Spraggehusen vid med dess kritvita sandstränder.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/