gratis värdering

Fiskarlänga restaurerad med känsla!

Skillinge, Fiskaregatan 1

Boarea
146 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
187 m²
Slutpris
5 550 000 kr

Välkommen till Österlen och en av Skillinges äldsta fiskarlängor, med tillhörande fiskebod nere vid vattnet! Huset är troligen uppfört på 1860-talet i handslagen tegel och har i en omfattande renovering återfått sin forna glans. Med fokus på återbruk och hållbarhet så är denna bostad full av originaldetaljer, såsom spegeldörrar, trägolv, pärlspont, spröjsade fönster, synliga murstockar och bjälkar. Samtidigt är det ett modernt hem, med dubbla badrum, fiber och tre eldstäder.

Bostaden är rymlig, med en smart rumsplanering och gott om sovrum. I samband med att taket byttes och fick nya lertegelpannor, så fick huset också en rejäl kupa vilket möjliggjorde en optimalt planerad ovanvåning. Huset har på två olika trappor, vilket ger möjlighet att skärma av bostaden efter behov. Allt är genomtänkt, genuint och otroligt charmigt. Havet är ständigt närvarande!

Utemiljön, som är omgärdad av grönska och plank, är helt fantastisk och totalt insynsskyddad! En perfekt plats att avnjuta sommaren på. Varje del av utemiljön har ett syfte; uteplats, förvaring, tvättlinor och ett utrymme för cyklarna. Här kan vi bland annat njuta av lavendel, rosor, klematis och syren. På framsidan växer de klassiska stockrosorna. Ett stenkast från huset ligger byns småbåtshamn och badstegen ute vid "Tudeludan".

En kort promenad tar dig till Skillinge Teater och dess ginbar, Skillinge hamnkrog, vedeldade pizzor, livsmedelsbutik, kaféer och små butiker. Cykelväg finns såväl norrut till Gislövshammar, Brantevik och Simrishamn, som söderut till Mälarhusen kritvita sandstränder.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/