gratis värdering

Stora Stenvägen 2

Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 539 m²
Slutpris
2 000 000 kr

Välkommen till denna välplanerade och inbjudande stuga på Stora Stenv 2. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan du släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge, härliga strövområden, fantastiska djur- och naturliv samt en trevlig grannsämja.
Stugan är genomtänkt och välplanerad med alla de bekvämligheter som du kan tänkas behöva. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två funktionella sovrum varav det största byggdes till 2000 samt badrum med duschplats. Från stugan finns utemiljön lättillgänglig och altandörrarna leder dig till inglasat uterum i väst och vidare ut i den grönskande trädgården. Här finns det förutom den varierande grönskan ett gästhus om ca 12 kvm samt två fristående förråd/verkstad.

Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn. I Brösarp finner ni dessutom all service som ni behöver samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/