gratis värdering

Modern och unik karaktär

Åhuskärr, Åhuskärrvägen 30

Boarea
192 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
2 005 m²
Slutpris
3 500 000 kr

Strax söder om Åhus ligger den lilla byn Åhuskärr, drygt en kilometer från den vackra och långa sandstranden som löper längs Hanöbukten. Bakom de höga bokhäckarna finner vi detta unika och snygga hem med öppen planlösning och högt i tak, präglat av generösa ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna, som gör så att gränsen mellan ute och inne nästan försvinner. Detta trähus är modernt och spännande i en sober grå nyans.
Huset är byggt 2005 med sunda och hållbara material och står på plintar. I direkt anslutning till huset finns två takförsedda stora terrasser. På tomten finns även en ateljé/gästhus/butik samt ett växthus som ägarna byggt själva. Det finns också flertalet pergolor och uteplatser i såväl sol som skugga, samt en bod till trädgårds- och snickarredskap.
Den drygt 2 000 kvm stora tomten erbjuder en trädgård full av isop, nepeta och lavendel. Vinrankor, silverpäronträd och humle sveper in terrass och växthus i moln av grönska. Portaler med frodigt växande klematis och murgröna, slingrande grusgångar, den höga skyddande bokhäcken och det lilla hönshuset bidrar alla med rumslighet i trädgården.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/