gratis värdering

Kulturgård mitt i byn!

Gärsnäs, Malmövägen 70

Boarea
230 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
4 094 m²
Slutpris
3 475 000 kr

En spännande fyrlängad gård mitt i byn! Här finner vi en rejäl mangårdsbyggnad om 230 kvm med vattenburen värme, solceller och fiber. Ackompanjerad av en u-formad utställningslokal om 650 kvm. Gott om parkeringsplatser och rymliga utemiljöer. År 2000 fick gården Simrishamns kommuns arkitekturpris!

Boningshuset har allrum, sovrum, badrum och kök/pentry i båda plan. Ett väldigt rymligt hem. Den flexibla verksamhetslokalen har sedan decennier fascinerat många besökare. Artister, poeter, författare, sångare, musiker, dansare och konstnärer från hela världen har bidragit i något av de ca 1 000 evenemang som arrangerats. Lokalen är godkänd för 800 personer och har en magisk akustik. Mycket generös takhöjd på upp till sju meter och massa takfönster, och två enorma kakelugnar. Därtill en fullt utrustad lägenhet med kök, bad, sovrum.

Trädgård ritad av T Nordströms Arkitekter där vi även finner en rad extra byggnader. Gärsnäs har ett mycket kommersiellt läge på Österlen och har som en av få orter tåg- och bussförbindelse med Malmö/Lund.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/