gratis värdering

En privat oas i gamla stan!

Gamla stan, Regeringsgatan 7

Boarea
157 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
497 m²
Slutpris
7 100 000 kr

Välkommen till denna oas på lugn gata mitt i gamla stan! En fantastisk bostad med en prunkande medelhavsträdgård i perfekt solläge. Ett stenkast från hamnen och gågatan, samtidigt helt ogenerat och privat.

Boningshuset är mycket charmigt och välplanerat, samtidigt som det funktionella skicket håller hög klass. Generöst tilltagna sällskapsrum, helkaklade badrum, dubbla eldstäder, ett härligt kök och tre fina sovrum. Utemiljön nås genom ett antal terrassdörrar, som under sommarhalvåret låter ute- och innemiljön bli ett gemensamt rum.

Trädgården är alldeles bedårande med uppväxta träd, buskar och allehanda växter. Äppelträd, fikon, bärbuskar, lavendel, hortensia, rhododendron och en mängd pioner, tulpaner och rosor. Trädgården är väl genomtänkt av en trädgårdsarkitekt, vilket märks då det ständigt finns olika färgnyanser bland det gröna. Både prunkande och lättskött. En större anlagd uteplats där en präktig magnolia breder ut sig, ackompanjeras av välplanerade stensatta gångar och olika uteplatser. Trädgården är vänd mot söder och här finns alltid möjlighet för både sol och skugga. En egen ingång finns från ett litet strädde på baksidan.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/