gratis värdering

Unikt läge med korsvirkeshus intill Hörrödsån

Lillehem, Trusserödsvägen 55

Boarea
84 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
3 035 m²
Slutpris
2 500 000 kr

Drömmer ni om Österlen?
Ett unikt naturskönt läge på återvändsväg, med ett korsvirkeshus utmed Hörrödsån som ringlar genom tomten. Nere vid ån finns även ett flertal uteplatser samt pumphus. Den lilla grusvägen till huset trafikeras endast av ett fåtal grannar.
Huset är väl underhållet och renoverat med kärlek till traditionell byggnadsteknik. Möbler och husgeråd ingår i köpet med några få undantag. Under huset finns en källare med snickarbänk och verktyg. Så huset är redo för dig redan på tillträdesdagen.
På tomten finns en friggebod med alla möjliga verktyg du kan behöva för huset, intill finns uteköket/trädgårdskök med vedförvaring samt ett äldre charmigt utedass. Ett stenkast från Hörrödsån finns en jordkällare med möjlighet att förvara mat för den som vill odla på den stora tomten eller att använda som vinkällare? I trädgården finns bland annat stor rhododendron på sluttning mellan jordkällare och bäcken. Formklippta bokar, bambubuskar vid bryggan och många olika perenner samt eget kantarellställe på tomten som ger 4-6 liter/år.
Ca 3 km till Norra Björstorp med lokalförening, lokala hantverkare och en jordgubbs- och hallonodling. 9 km till Degeberga med bibliotek, förskola, grundskola, matbutik, tandvård och vårdcentral. badstrand finns bl.a. i Juleboda och Friseboda ca 10 km från bostaden.
Lugnet som denna fastighet erbjuder själen går inte beskriva med ord, varmt välkommen på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/