gratis värdering

Enplansbostad för fritids eller permanent boende - Badrum, kök/allrum & två sovrum. Inhägnad tomt.

Södra Lökaröd, Staffansvägen 3

Boarea
55 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 942 m²
Slutpris
1 400 000 kr

Välkomna till denna välskötta och hemtrevliga bostad på Staffansvägen. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan ni släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge, härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv samt en trevlig grannsämja.
Bostaden, som är vinterbonad, är väl omhändertagen, genomtänkt och välplanerad med alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha - ett kök med öppen planlösning och utgång till trädäck åt söder, badrum med dusch och två sovrum varav ett av dem har dörr till trädäck åt väster.
Inhägnad, lättskött och ljus tomt med soltimmar stora delar av dygnet omgärdad av stengärden och skog.
I närområdet finns fina strövområden utmed Skåneleden, inte långt bort finns Drakamöllans naturreservat, Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar och Glimmebodagården. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten.
Här har ni inte långt till havet i öster, ca 10 -15 minuters bilfärd till Juleboda eller Haväng. För den som inte gillar havsbad finns en 50 meters bassäng i Degeberga. En plats att släppa vardagens stress - kasta av skorna, luta er tillbaka och njut av det fridfulla livet.

Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, gästgifveri mm. Lokalförening (bygghandel) i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls. Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn i öster.

Varmt välkomna på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/