gratis värdering

Enplanshus i vinkel med tre sovrum, badrum & allrum med eldstad och utgång till trädäck

Gyllebo, Brahevägen 16

Boarea
75 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 442 m²
Slutpris
2 050 000 kr

Enplanshus i vinkel - Stort allrum med eldstad och tillbyggd matrumsdel med fönsterpartier åt trädgården. Kök med plats för mindre matbord invid fönster. Badrum med dusch och ny toalett. Här finns ett större sovrum och två mindre, alla med garderob. Från allrummet når man trädäcket som delvis är under tak. 2008 renoverades badrummet och trägolvet i allrummet slipades och lackades. 2018 målades allt interiört och köket fräschades upp, luft/luftvärmepump installerades och 2020 inhägnades tomten för att stänga ute vilda djur.
Trädgården består av gräsmatta, bärbuskar, flera perenna växter såsom elefantgräs, pioner, spirea, ros, syrén och fruktträd. Det finns en lekstuga och två fristående förråd som alla ingår i försäljningen.
Välskött styrelse och förening som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/