Dela på Facebook gratis värdering

Spännande affärsfastighet på kommersiellt läge!

Hammenhög, Herrestadsvägen 11

Lokalyta
1040 m²
Tomtarea
1 506 m²
Pris
1 975 000 kr
Pris
1 350 000 kr
Budgivning pågår

Välkommen till denna spännande affärsfastighet i Hammenhög, Österlen. Här i byn med hög kultstatus finner vi en stor klassisk maskinhall, en mängd stora förråds- och lagerutrymmen. Därtill rymmer fastigheten en bevakningsbostad med allrum, kök och sovrum. Mycket kommersiellt läge och samtidigt helt ostört.

Förr om åren gick godstransportjärnväg förbi alldeles utanför lokalen, som har sedan 20-talet ägts och förädlats av bland annat Lokalföreningen i Hammenhög, Skånska Lantmännens Lokalförening och Sveriges Utsädesförening. Weibulls nyttjade under senare år lokalerna för sin frö- och lökanläggning. Det odlades tulpaner på åkrarna runt om och lökarna skalades och förvarades i kylrummen på nedre plan. På de övre planen torkades och sorterades fröerna.

Här finns en stor flexibilitet i lokalerna och de skulle passa för en mängd idéer! Hammenhög har under senaste decenniet utvecklats mycket med till exempel Garageprojektet och mysiga butiker. De häftigt ruffiga miljöerna skulle lämpa sig för en fotostudio, replokal/musikstudio eller för konstutställningar. Samtidigt skulle lika gärna en mekanisk verkstad eller någon typ av tillverkande verksamhet kunna husera i lokalerna. Hammenhögs läge är centralt placerat på Österlen, mitt emellan centralorterna Ystad, Simrishamn och Tomelilla. Och givetvis finns alla sommarnöjen och de kritvita sandstränderna runt knuten.

Nuvarande ägare har hyrt ut maskinhallen, vilket med råge betalar för drift. Kontakta mäklaren för mer information.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Bud
Alias
Tid
1 400 000 kr
2
2023-10-31
1 250 000 kr
2
2023-10-31
1 200 000 kr
1
2023-07-17

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/