gratis värdering

Bostaden är till största delen i originalutförande och i behov av renovering.

Simrishamn, Tumatorpsvägen 3B

Boarea
67 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 879 kr/mån
Slutpris
480 000 kr

Bostadsrättslägenhet om 67 m² fördelat på kök med matplats, sovrum med klädkammare, vardagsrum med fönster åt väster, separat toalett, badrum med badkar samt en mindre inglasad balkong åt öster. Bostaden är till största delen i originalutförande och i behov av renovering. Från köket nås den inglasad balkongen. I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Stabil förening som nyligen installerat solceller. I anslutning till fastigheten finns gratis parkeringsplatser, separat kö till garage. Bostaden ligger i nära anslutning till busshållplats (stadsbussen är kostnadsfri), idrottshall, skola och Simrishamns sjukhus.
På ca 10 minuters promenad nås centrum och Stortorget med torghandel flera dagar i veckan.
Simrishamn har en aktiv köpmannaförening som värnar om det lokala näringslivet, det finns gott om butiker, caféer, mataffärer, restauranger mm - allt för att kunna ge så bra service som möjligt året runt!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/