17 674 rum och kök

Vi har hjälpt våra kunder att hitta hem sedan 1956. År efter år utvecklar vi vårt sätt att jobba. För att leverera en närodlad mäklartjänst av högsta klass. Det är vårt kall och det vi brinner för. Nöjd kund är vår högtidsstund!

Vi är otroligt stolta! Vi får ut högsta kvadratmeterpriserna i vår region! Detta är grundbulten i den mäklartjänst vi levererar. Det är inget självändamål att vara störst, men viktigt att vara bäst!

"Hela tiden kände vi oss trygga med att försäljningsarbetet gick framåt." /Camilla M
"...mäklare med mycket god lokalkännedom, driv och stor lyhördhet" /Hans S
"Snabba och trevliga i sin kommunikation, proffsigt bemötande hela vägen." /Frida K
"Jag är jätteglad över vårt val av mäklare." /Elisabeth T
"De bästa mäklarna i hela Sverige utan diskussion..." /Piafa L
"Sålde vårt hus på ett professionellt sätt med snygg beskrivning med bra texter och bilder." /Johan D

Våra kunder gillar oss, vilket våra egna undersökningar visar. Detta visar även betyg våra kunder ger oss på Internet. Sedan 1956 utvecklar vi ständigt vårt sätt att jobba. För att leverera en närodlad mäklartjänst av högsta klass. Det är vårt kall och det vi brinner för. Nöjd kund är vår högtidsstund!

Vi försöker kontinuerligt att förbättra oss och göra vår tjänst än mer attraktiv. Inte slå oss till ro, utan blicka framåt och vara nyskapande. Vi backar bara när vi tar sats!

Vi sammanfattar de främsta anledningarna till att våra kunder är nöjda.

1. Vår beprövade metod och vår kunskap borgar för en trygg affär. Vi jobbar alltid utifrån vår beprövade metod och dina önskemål. Det betyder att vi gör det enkelt för dig, från vårt första möte tills nyckeln bytt ägare. Och det gör att du kan sova gott om natten.

2. Räckvidden i vår marknadsföring lägger grunden till en fin affär. Det är där allt startar. Mängden spekulanter som uppmärksammar ditt hus på marknaden, avgör antalet spekulanter på visningarna och i slutändan bästa pris.

3. En tillgänglig och engagerad mäklare uppskattas, det vet vi. Vi slutar inte svara i telefon bara för att klockan slår fem. Med en förbundsförvant vid din sida hittar du den bästa köparen. Och ett nytt drömhem?

4. Lokalkännedom är avgörande i många lägen. I att lyfta fram fördelarna med orten eller byn. Ofta för spekulanter som rest långväga. Vi kan även rekommendera de bästa firmorna för att hjälpa dig med flytt, städ och tömning, när försäljningen är klar.

5. En oberoende mäklare har ingen dold agenda. Vi samarbetar med alla banker och besiktningsmän.