Dela på Facebook gratis värdering

Stilren enplansvilla med pool!

Nybrostrand, Granvägen 33

Boarea
194 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 533 m²
Pris
7 950 000 kr

Välkommen till denna moderna och stilrena enplansvilla med pool. Smart planlösning, insynsskyddad trädgård och gästhus. Läget är optimalt med avstånd till Nybrostrands genomfartsgata och samtidigt gångavstånd till dess kritvita sandstrand. Detta drömhem, uppfört 2009 och med allt i ett plan är skapat för en avkopplande och bekväm livsstil!

Det arkitektritade huset håller en hög klass i både design och materialval. Dessutom finner vi en mycket genomtänkt rumsplanering, med både fina sällskapsytor och privata delar med gott om sovrum, badrum och genomtänkt förvaring. Husets hjärta är köket med dess matrum och vardagsrum i anslutning. Planlösningen är här precis lagom öppen och bjuder på en eldstad och rejält ljusinsläpp genom stora glaspartier. Vattenburen effektiv värme, centraldamsugare, fiber, integrerat ljud och laddmöjligheter för elbil.

Trädgården är uppvuxen och insynsskyddad, perfekt vänd mot solen. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten. Njuta vid poolen eller umgås med familj och vänner på någon av de generöst tilltagna uteplatserna. Dessutom finns det ett gästhus med såväl pentry som badrum. Carport med två varmförråd.

För golfentusiaster finns en golfbana alldeles i närheten, och det finns också bra kommunikationer till Ystad och vidare till Malmö/Köpenhamn.

Visningar

Sön 26 Maj kl 15:00 - 15:45
Anmäl dig via fastighetsmäklarens hemsida eller ring kontoret 0414-14640.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/

Entréplan

Entré till rymlig hall med garderobsvägg, en rundad vägg med exklusiv tapet och härligt stengolv. Rakt fram och till vänster öppnar sig ett stort rum upp, där kök, matrum och vardagsrum delar på på utrymmet. I köket finns ett klassiskt skafferi och en köksö. I direkt anslutning finner vi matrummet och precis lagom avskilt ligger vardagsrummet. Stora glaspartier och tre sektioner med skjutdörrar från Hajom. Fin takhöjd med infällda spotlights och integrerat ljud. I vardagsrummet finns även en kamin.

Till höger från hallen finns en korridor med både takfönster och infällda spotlights, två klädkammare och en garderobsvägg. Längst ner i korridoren ligger ett rum, som idag inte har egen dörr. Passande som gym/relax, kontor eller extra allrum. Detta rum har egen skjutdörr mot uteplatsen/poolen. Vi finner även i två helkaklade badrum, en tvättstuga och tre sovrum. Ett av sovrummen har en walk-in-closet och det andra har egen terrassdörr mot uteplats och pool.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast.beteckning
Nybrostrand 4:29
Adress
Granvägen 33
Postadress
27171 Nybrostrand
Område
Nybrostrand
Kommun
Ystad
Boarea
194 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
6 rum & kök, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
1 533 m²
Pris
7 950 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2009
Fasad
Puts
Stomme
Lecasten (med isolerkärna)
Fönster
2-glas (isoler)
Bjälklag
Trä
Tak
Aluzink
Grund
Betong
Uppvärmning
Vattenburen värme från luft/vatten-värmepump, eldstad
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag, pax-fläktar i badrum.
Övriga byggnader
Gästhus med, sovrum, pentry (med spishäll och kyl) och helkaklat badrum.

Tomten

Underbar utemiljö! Tomten är omgiven av murar och avskärmande plank. Lättskött med mycket gräsytor, trädäck och pool. Längs uppfarten finns tre fina klotrobinia.

Uteplats

Det finns en mängd uteplatser runt huset, för att fånga solen från morgon till kväll. Utanför köket finns två smalare uteplatser och en större för frukost och lunch/eftermiddag. På långsidan av huset vid poolen finns ytterligare en större uteplats som fångar den sista kvällssolen.

Bilplats

Väldigt generöst tilltagen uppfart med plats för många bilar, samt carport.

Driftkostnader

Uppvärmning
58 454 kr
Vatten/avlopp
10 556 kr
Renhållning
1 879 kr
Försäkring
5 839 kr
Summa
76 728 kr
(fastighetsavgift/skatt på 9 525 kr tillkommer)

Avser permanent boende. I kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsel, pool och laddare till elbil. Total årsförbrukning uppgår till ca 23 000 kWh.

Energideklaration

Status
Utförd (2024-05-07)
Primärtenergital
118 kWh/m2/år
Energiklass
D

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 110 000 kr
Taxeringsår
2023
Värdeår
2009
Byggnadsvärde
3 263 000 kr
Markvärde
847 000 kr
Skatt/avgift
9 525 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 5 st pantbrev om 3 690 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Rättigheter förmån
Förmån: Officialservitut Väg, 12-STK-494.1 (När man 1961 skapade fastigheten genom en avstyckning från stamfastigheten (granne i väster) så var planen att bygga en 3 m väg längst norra gränsen på stamfastighet.)

Övrigt

Gällande den angivna boarean, så avser 178 kvm boningshuset och 16 kvm gästhuset.