gratis värdering

Blästorps Gård - Två fristående bostäder, båda inflyttningsklara. Ekonomibyggnader redo för "allt"!

Blästorp, Blästorpsvägen 32

Boarea
270 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
10 427 m²
Slutpris
7 300 000 kr

Dags att flytta till Österlen?! Blästorps Gård - En kringbyggd högt belägen gård med kullersten, punschveranda, jordvärme, eldstäder och två bostäder (båda inflyttningsklara). Utöver detta finns garage, verkstad, f.d. stall, maskinhall, loge i flera plan - Alla tömda och i gott skick, redo att ta emot sina nya ägare.
Mangårdsbyggnaden har renoverats med bl.a. målning av fönster, ytterdörrar och husgrunden på mangårdsbyggnaden. Nyslipade och behandlade trägolv, alla rum interiört har målats om, nya isolerglas och glas dörr i punschverandan. Även gästhuset och lusthuset har renoverats och fräschats upp. Kök från Smedstorpskök med skafferi, högt i tak, spegeldörrar, fönsterbänkar i sten, flertalet sovrum, arbetsrum, salong i fil med bibliotek, två badrum, toalett, tvättstuga, källarutrymme under delar av bostaden samt en oinredd vind.
Gästhuset om ca 140 kvm har dubbletter av allt (kök och badrum) och har använts både som privatbostad samt varit uthyrt som två separata boende. Tegelgolv, putsade väggar och eldstäder är några av detaljerna här. Separat parkering finns i anslutning till bostaden.

Blästorps by ligger mittemellan Borrby och Hammenhög. Ca 8 km till vita underbara sandstränder. Borrby är en aktiv by med stort engagemang för ortens bästa. En positiv blandning av fast- och fritidsboende. Här finns en bred service med bl.a. välsorterad matbutik, krog, bank, bio, vårdcentral, apotek, frisör, hantverkare, antikvariat och ridskola för att nämna ett axplock. Aktivt föreningsliv och skola från förskola till mellanstadium. Goda bussförbindelser, ca 20 km västerut Ystad, ca 5 km norrut till Hammenhög och ca 17 km nordost till Simrishamn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/