gratis värdering

Högt över havet och en promenadstig från Prästens badkar!

Vik, Viks udde 12

Boarea
125 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
4 669 m²
Slutpris
9 000 000 kr

Högt över havet och en promenadstig från Prästens Badkar, finns nu möjlighet att förverkliga drömmen om Österlen! På magiskt läge ligger denna alldeles bedårande fastighet med boningshus, gäststuga, vedeldad bastu och ladugård. Perfekt för dig som söker ett havsnära och avkopplande ställe. Och gillar havsutsikt.

Samtliga byggnader är både funktionellt och estetiskt i väldigt fint skick. Modernt och renoverat, samtidigt som det bjuds på genuina inslag, så som lertegel på taken, korsvirke, spröjsade fönster, handslagen tegel, återvunna beslag, grindar och dörrar. Boningshuset rymmer ett stort socialt rum fördelat på matplats, allrum och kök. På övre plan ryms två sovrum. I gästhuset finns ytterligare ett allrum och två sovrum. Däremellan finns bastun, i en liten byggnad uppförd i huggen sten. Ladugården ramar in och skapar harmoni. 2016 fanns ett bygglov för ytterligare ett bostadshus i form av en skånelänga om ca 160-180 kvm.

Tomten, som mäter hela 4 669 kvm, ligger insprängd i naturen och har en alldeles fantastisk trädgård, omgärdad av en kallmur. Fantastisk med en mängd växter och stenläggning. Samtidigt lättskött.

En kort promenad från fastigheten nås bussförbindelse mot Kristianstad och Everöds flygplats och Simrishamn, med tåg vidare till Malmö och Köpenhamn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/