gratis värdering

Enplansvilla med hel källare, uterum & garage. Vattenburet värmesystem, fiberanslutet & nya fönster!

Vik - Nyhem, Aromavägen 6

Boarea
92 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 049 m²
Slutpris
2 100 000 kr

Enplansvillan som haft en ägare sedan huset uppfördes 1969 och som har varit en trygg plats för många dagbarn i området söker nu en ny ägare.
Bostaden har fått nya isolerglasfönster 2009, luft/vattenvärmepump installerades 2013, fiber finns, badrum, kök och vardagsrum har renoverats. I övrigt är bostaden i gott originalskick.
På entréplan finns det tre sovrum, badrum, kök med matplats och vardagsrum. I källaren finns hobbyrum, pannrum, tvättstuga, toalett och ett rum som tidigare användes som sovrum.
Mellan bostaden och garaget ansluter uterummet med fönster åt nordost och utgång till den inhägnade delen av trädgården.
Bostaden ligger nära Lilla Viks golfbana och med gångavstånd till Djupadal. Cykelväg till Kivik alternativt Simrishamn samt vackra promenadstigar längs havet mot Baskemölla eller Stenshuvud.
Kommunikationer med buss är mycket goda och nås på promenadavstånd. Bussen trafikerar linjen Simrishamn - Kristianstad och passerar Everöds flygplats. Till Kivik och Simrishamn båda med all tänkbar service är de ca 9 km.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/