gratis värdering

Totalrenoverad rymlig skånelänga med pool!

Spjutstorp, Spjutstorp 1103

Boarea
235 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 695 m²
Slutpris
5 300 000 kr

Välkommen till denna totalrenoverade skånelänga med pool! Bland böljande fält i hjärtat av Österlen ligger den charmiga bostaden. Detta drömboende bjuder på såväl hög funktionell som estetisk standard. Och driftskostnaderna är extremt tilltalande!

Bostaden består av två sammanbyggda skånelängor, med total sju rum varav fyra sovrum. Därtill två helkaklade badrum, allrum med kamin och ett nyrenoverat kök från Nordiska Kök. Rumsdispositionen är spännande, med två separata ovanvåningar och ett extra kök. Perfekt för dig med tillresta gäster, tonårsbarn eller som söker ett generationsboende. Genomgående högklassiga material och charmiga attribut, så som stengolv från Stiltje, synliga bjälkar, spegeldörrar.

Under åren 2013-2016 genomgick det ursprungliga huset en totalrenovering där grunden grävdes ut och fick vattenburen värme. All el- och vvs är ny från denna tid. Likaså tak, fönster, dörrar, kamin, kök, bad etcetera. Samtidigt söktes ett bygglov för att uppföra en ytterligare skånelänga och att bygga samma de två huskropparna. Jordvärmeanläggning och ett nytt avlopp anlades. Nuvarande ägare förbättrade fastigheten ytterligare under åren 2018-2023 med bland annat uppvärmd pool, stor solcellsanläggning, nytt kök, garage, fiberanslutning och ommålning. Allt är nu synnerligen i mycket gott skick!

I trädgården finns förutom poolen, flera olika stora uteplatser i olika väderstreck, stenläggningar och en mängd prunkande torparväxter. Nuvarande ägare håller getter i ett hägn och arrenderar ca 2 ha mark från grannen. På denna betesäng har de även uppfört ett utestall med fyra boxar, möjligt för dig som ny ägare att förvärva därtill.

Med sitt centrala läge finns fyra (!) golfbanor och havet inom 20 min med bil. Tomelilla är närmaste centralort med all tänkbar service.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/