gratis värdering

Ståtlig skånelänga med gästhus och skyddad trädgård. Havsutsikt!

Brantevik, Östersjögatan 4

Boarea
170 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
781 m²
Slutpris
9 100 000 kr

Välkommen till detta ståtliga skepparhus med vidsträckt havsutsikt på Branteviks fiskeläge på Österlen! Boningshuset ackompanjeras av ett fint gästhus och en underbar och skyddad utemiljö.

Både boningshus och gästhus ritades av de erkända arkitekterna Barup & Edström och uppfördes 2008 av en välrenommerad lokal byggfirma. Byggnaderna är såväl funktionellt som estetiskt en sann dröm. Fördelarna är många i allt från en smart planlösning och exklusiva materialval, till det vattenburna värmesystemet som alldeles nyligen kompletterats med solceller. Fiber finns. Havet är ständigt närvarande och extra bländande från balkongen på övre plan.

Utemiljön är sannerligen ett litet paradis! Trädgården är en insynsskyddad oas, som ramas in av gästhuset, en rejäl mur, uppväxta häckar och träd. Här finner vi anlagda uteplatser i flera väderstreck och en mängd spännande växter, så som fikon, magnolia, valnöt, silverpäron, blåregn, lavendel och buxbom.

Alldeles nedanför huset finns en sandstrand, som nås via en gångstig. Anlagd cykelväg finns till Simrishamn, där du finner all tänkbar service och ett stort utbud av restauranger. På Brantevik finns också restauranger, kaféer, vinbar och om sommaren bjuder byn på Musik under Stjärnorna.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/