gratis värdering

Skånelänga, på naturskönt läge!

Sandhammaren, Östra Kustvägen 1378

Boarea
146 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
2 034 m²
Slutpris
2 115 000 kr

Stabil skånelänga i vinkel, på naturskönt läge i anslutning till Sandhammaren och Hagestad naturreservat. Här är närheten till naturen och kritvita sandstränder en stor fördel! En kort promenad från huset på den lilla markvägen mot havet, nås Rytters kulle. Kullen har fått sitt namn efter en holländsk sjökapten Rytter, vars skepp lär ha fastnat i isen en kall vinter någon gång under 1700-talet. För att hålla utkik på sitt fastfrusna skepp, skall han med jämna mellanrum ha ridit upp på kullen. Härifrån finns oändliga promenadvägar ut i Sandhammarens naturreservat, över backlandskapet mot Backåkra, skogsmiljöer och Tyge å, det öppna åkerlandskapet och givetvis kritvita sandstränder, utan allmänna parkeringar.

Huset är uppfört på 80-talet och vinkeln byggdes till så sent som 2005. Vi finner en smart planlösning med stora sällskapsrum, sovrum i båda plan, två badrum etc. Vattenburen värme ger dig möjligheter till god ekonomi. Tomten är generöst tilltagen och består idag till merparten av gräsytor. Den skyddade innergården vetter mot söder. Här finns dubbelgarage och en gäst-stuga.

Fastigheten är belägen med ungefär lika långt avstånd till såväl Ystad som Simrishamn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/