gratis värdering

Gedigen 30-talsvilla på Kivik med fin atmosfär, pool och mycket grönska

Kivik, Kiviks stora väg 27

Boarea
114 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 228 m²
Slutpris
4 000 000 kr

Putsad villa i 1½-plan med hel inredd källare. På entréplan finns de sociala ytorna med kök, stort matrum, vardagsrum med eldstad och en toalett.
Övre plan har två sovrum, ett badrum och en möblerbar hall. I källaren finns det två sovrum i fil, teknikrum samt ett badrum med tvättmaskin.
Villan har genomgått en större renovering från 2014-2020. Bl.a. har grunden dränerats och platonmatta har satts utmed grundmuren, två nya badrum, köksrenovering, alla ytskikt har målats om.
Bostaden har genomgående trägolv på entréplan och övre plan. Högt i tak, spröjsade fönster och flera genuina detaljer.
Källaren har gjutet målat golv, putsade ljusa väggar, öppningsbara fönster och vattenburna radiatorer samt golvvärme i badrummet.
Utomhus har en pool anlagts med stensättning runt om, en mur har byggts upp för att skapa en skyddad miljö mm.
Kivik är en av Österlens absolut mest välbesökta destinationer, där de årliga evenemangen Äppelmarknaden och Kiviks marknad lockar många långväga gäster. Kivik är också ett samhälle med ett stort utbud av bland annat butiker, restauranger, caféer, skola och bank. Mycket goda bussförbindelser ger ovanligt bra förutsättningar till ett gott liv året om.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/