gratis värdering

Vackert stenhus i Östra Vemmenhög

Skivarp, Östra Vemmenhög 301

Boarea
210 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
5 320 m²
Slutpris
3 500 000 kr

I Östra Vemmenhög har vi nöjet att presentera detta vackra stenhus från tidigt 1900-tal som nyligen genomgått en fasadrenovering. Utvändigt välkomnar en parkliknande trädgård med flertalet uteplatser och fruktträd som äpple, päron, körsbär och plommon. På tomten hittar vi även två växthus och ett garage som idag rymmer både verkstad och gym.

Husets med dess vackra stengrund har en nyputsad fasad som nu skall stå i ett år innan en ny färgsättning läggs på. Alternativet är såklart att låta den putsade fasaden vara just putsad, utan inslag av färgsättning. Den gedigna trädgården och dess generösa storlek öppnar upp för ännu mer möjligheter att odla, kanske bygga ut ytterligare, eller bara njuta av årstiderna och naturen. Förutom fruktträd finns här även vindruvor, gula hallon, björnbär, vinbär, krusbär och en örtträdgård att åtnjuta under året.

Välkommen till detta enastående hus i Östra Vemmenhög!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Mathias Blomberg
Mathias Blomberg
Ansvarig mäklare
/