gratis värdering

Renoverad villa i utkanten av Vallby med nyputsad fasad, luft/vattenvärmepump, kök & två nya badrum.

Vallby, Vallbyvägen 145

Boarea
156 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 013 m²
Slutpris
2 200 000 kr

Villa i 1 ½ plan med hel källare under bostaden. Belägen i utkanten av Vallby kyrkby med milsvid utsikt över landskapet och Glimmingehus. Bostaden har genomgått en större renovering interiört med bl.a. nytt kök, två nya badrum, ny el, nya fönster, målning, tapetsering mm. Exteriört har fasaden putsats om, taket åt söder är omlagt, trädäck är uppfört samt installation av luft/vattenvärmepump 2020. I källaren finns det ett tvättutrymme med nyputsade väggar, matförråd, ytterligare två rum för förvaring samt f.d. garage. Alla rum har vattenburna radiatorer kopplade till värmesystemet.
Trädgård med bl.a. valnötsträd, magnolia, rhododendron och spirea på husets framsida. Det finns även jordgubbar, hallon, vinbär och äppleträd. Gräsmatta, träd och uppvuxna häckar ger skydd för väder och vind.
En cykeltur på 20-30 minuter och du tar dig till Österlens fantastiska stränder eller kanske förbi Karl Fredrik på Eklaholm? En liten bit längre bort kan du finna god och mysig fika hos Maria på Reunion home eller varför inte äta en god lunch på Jord och Bord i Örnahusen eller en middag Köpmangatan 6 i Borrby. Här omkring finns många fina naturupplevelser som Ales stenar, Brösarps backar eller Stenshuvud men även kulturupplevelser och god mat.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/