gratis värdering

Trevlig familjevilla i Klippan

Tistelstigen 6

Boarea
155 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
873 m²
Slutpris
2 000 000 kr

På Tistelstigen i Klippan, presenteras denna trevliga bostad om 155 + 39 väldisponerade kvadratmeter. Huset välkomnar med en stor hall för avhämtning av kläder och skor. Intill öppnar sig ett stort rum som kombinerar matplats med kök. På golvet ligger en uppvärmd klinker och väggar och tak är ljusa. Köket är platsbyggd och med ekluckor ifrån Ballingslöv och bjuder in till stora middagar med nära och kära. Utrustningen är ifrån Electrolux / Husqvarna. Intill köket ligger tvättstugan med torktumlare och tvättmaskin. Bottenplan erbjuder vidare ett badrum, ett stort vardagsrum med en kamin, ett uterum som nås ifrån vardagsrummet och på gaveln av huset ligger ett sovrum. En trappa upp nås två sovrum, ett större och ett mindre, ett allrum och ett badrum med vägghängd toalett och en dusch med sittbänk.

Utvändigt bjuds en fastighet i tegel med klassiskt betongtak. Trädgården har ett perfekt solläge och här finner vi bl.a. rododendron och en näckrosdamm. Här finns även ett trädäck intill huset och ett antal mindre uteplatser.

Denna bostad ligger i ett lugnt och barnvänligt område med lekplats, tennisbanor och stora grönytor som angränsar. Det är också gångavstånd till Vedby skola och närhet till Vedby Strövområden. För den som pendlar till Helsingborg, Hässleholm, Malmö, Lund och Kristianstad finns det självklart tåg för transport ifrån Klippan. Även bussförbindelserna är mycket goda till kringliggande orter. Klippan ligger vidare med närhet till en storslagen natur och naturreservat på Söderåsen.

Välkommen till Tistelstigen!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Mathias Blomberg
Mathias Blomberg
Ansvarig mäklare
/