Dela på Facebook gratis värdering

Ett enplanshus med en kaxig utsida!

Lindesborg, Oscarsgatan 31

Boarea
118 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 038 m²
Pris
4 200 000 kr

Nu finns möjlighet att flytta in i ett nytt energieffektivt stenhus! I samarbete med Nordiska Villor uppförs ett nyckelfärdigt hus med smart planlösning och låga driftskostnader. Huset står på en betongplatta med vattenburen golvvärme och uppförs i lättbetong. Givetvis 3-glasfönster. Hög standard med bland annat kök från Ballingslöv, golv från Kährs, och vitvaror från Bosch/Siemens. Tillval efter tycke!

Villa Smögen är ett 1-planshus på 118 kvm med en kaxig exteriör och en smart planlösning.

I priset ingår samtliga ritningar/dokumentation för att få bygglov/startbesked, bygglov, tomt, markarbete för byggnation, nyckelfärdigt hus och utfärdande av slutbevis. Anslutningskostnader för el, fiber och vatten/avlopp ingår.

I köpet ingår ej anläggning av trädgård.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/

Entréplan

Du välkomnas in i en avlång hall som gränsar till en stor och öppen planlösning med vardagsrum, matplats och ett luftigt kök. Här inne har ni stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp från två sidor. Utgång till trädgård. Rummen är fördelade på vardera sida av huset. På högra sidan har ni ett stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Intill sovrummet ligger ett mindre rum som med fördel kan användas som kontor eller gästrum. På andra sidan av huset har ni två sovrum med varsin egen klädkammare. Intill båda rummen ligger en gemensam WC och ett mindre allrum/tv-hörna. I mitten av huset är det stora badrummet och tvättutrymmet placerade.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast.beteckning
Älgen 7
Adress
Oscarsgatan 31
Postadress
27333 Tomelilla
Område
Lindesborg
Kommun
Tomelilla
Boarea
118 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum
5 rum & kök, varav 4 sovrum
Tomtarea
1 038 m²
Pris
4 200 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
1 plan
Fasad
Puts
Stomme
Lättbetong
Fönster
3-glas (isoler)
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Betong
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft

TV- och internetanslutning

TV: Via fiber. Bredband: Fiber.

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 546 000 kr
Taxeringsår
2023
Värdeår
2023
Byggnadsvärde
2 225 000 kr
Markvärde
321 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Stadsplan

Övrigt

Gällande processen: Så snart du som köparen bestämt dig för att förvärva fastigheten så ingås avtal med husleverantör och köpekontrakt undertecknas med tomtägaren. Husleverantören söker ditt bygglov. Handpenning erläggs för tomten men köpekontraktet gällande den då obebyggda tomten blir inte bindande förrän du som köpare fått ditt bygglov godkänt. Så snart bygglovet är godkänt, så är dock köpet av tomten bindande och slutbetalning för själva tomten sker inom 6 veckor därefter.

Det angivna taxeringsvärdet är en beräkning, som är framtagen genom att formulär fyllts in på Skatteverkets sida för att beräkna taxeringsvärde. Se bilagd handling. Köparen är informerad om att detta är en beräkning och varken fastighetsmäklare, säljare eller husleverantör ger några som helst garantier på vad det exakta taxeringsvärdet kommer åsattas till då detta åsätts.

NOTERA att huset på bilden är monterad i en miljö för inspiration, där t.ex. omgivning är för inspiration och trädgård och pool inte ingår i priset.