gratis värdering

S:t Olof, Bryggargatan 6

Boarea
150 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
589 m²
Slutpris
1 350 000 kr

Välkommen till Bryggargatan och detta funkishus från 30-talet som nu väntar på sina nya ägare! Detta är ett hus att trivas i, föregående ägare bodde här i hela 48 år (!). Bostadens 150 kvm är fördelat på två plan + 75 kvm källare med bl.a tvättstuga/dusch samt förråd. Här finns även möjlighet för inredning av fler rum för den som önskar. Hemtrevnad i ljusa luftiga rum med takhöjd och bevarad charm. Härlig uteplats i öst med utgång från matplats för att avnjuta morgonkaffe på. Välutrustat garage om 25 kvm för den bilintresserade. Vattenburet värmesystem, underhållsfri fasad och isolerad gäststuga är ett annat plus. Taket gjordes om 2007. Kommunalt VA finns samt enskild vattenbrunn för trädgårdsbevattning. Lugnt läge i byn med ca 100 m till grönyta med nybyggd lekplats, grillkåta.

Sankt Olof är ett levande samhälle med förskola, skola, ICA-butik, utomhusbad och inte minst omtyckta Byvägen 35, byns ekologiska hembageri & restaurang. Grönskande natur finns runt knuten och till underbara Knäbäckshusen når du med bil på ca 10 min. Är du golfintresserad finns förstklassiga golfbanor i Lilla Vik. I Sankt Olof finns även en aktiv idrottsförening som bl.a driver Österlens varmaste utebad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/