gratis värdering

Designhem med arkitektritad trädgård och smart sidobyggnad!

Brantevik, Branteviksvägen 122

Boarea
182 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
960 m²
Slutpris
9 750 000 kr

Välkommen till detta fantastiska hem på Branteviks fiskeläge! Här är havsutsikten bara en av många fördelar. Vi finner ett boningshus av generösa mått, en mycket tilltalande trädgård med platsbyggt glashus och ett dubbelgarage med gästlya. Byggnaderna uppfördes 2008-2010 och är såväl estetiskt som funktionellt fulländade. Trädgården skapades av den välkände trädgårdsdesignern Peter Englander och är både underbar och insynsskyddad. Här samspelar växter och anlagda stenpartier med en pergola med blåregn och ett glashus av spännande mått.

Boningshuset har en spännande exteriör med mycket glas och från den stora balkongen kan vi avnjuta en härlig havsutsikt. Den öppna planlösningen och alla glaspartier gör huset väldigt ljust och utemiljön är ständigt närvarande. På både entréplan och övre plan finns sovrum, badrum och sociala ytor. Kaminen kompletterar det effektiva värmesystemet. Fiberanslutning finns.

Sidobyggnaden rymmer ett stort dubbelgarage, vilket är isolerat och har en gjuten platta med klinker på, automatiska portar och finns både vatten och avlopp. Utanför garaget finns en rejäl biluppställningsplats och möjlighet att ladda din elbil. Via en utvändig trappa nås den inredda vinden, som består av ett rymligt rum med fin havsutsikt. Passar perfekt som kontor eller för gäster.

På Brantevik finns flera krogar, gemytliga på "Grönet" kan du ta ett dopp eller promenader utmed havet. Anlagd cykelväg finns till Simrishamn, där du finner all tänkbar service.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/