gratis värdering

Välskött och smart planerat hus mitt i naturen!

Ljunglyckorna, Ljunglyckevägen 37

Boarea
172 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
2 320 m²
Slutpris
5 000 000 kr

Välkommen till Ljunglyckorna och denna välskötta bostad, med ett lugnt läge mitt i naturen! Huset består av tre huskroppar; den norra har sitt ursprung från sent 1800-tal, medan den södra byggdes så sent som 2005. Allt är väldigt uppdaterat och väl underhållet där bland annat en ommålning av samtliga fasader genomfördes häromåret. Rumdispositionen gör att huset passar perfekt för dig med tillresta gäster eller lite större barn. I olika skilda delar finns sovrum, toaletter och sällskapsrum. Det finns gott om förvaringsmöjligheter och fler sovrum kan enkelt skapas. Även för dig som jobbar hemifrån finns perfekta utrymmen för att skapa ett trevligt arbetsrum. Fiber finns!

I tillägg till boningshuset finner vi även ett större trädgårdsförråd/vedbod och ett varmgarage uppfört 2011. Garaget har en gjuten platta och uppvärmning. På tomten finns även ett fint lusthus. Tomten är helt inhägnad och passar för dig med hund. Trots sin storlek, så är den relativt lättskött. Robotgräsklipparen ingår!

Detta är sannerligen ett optimalt läge för dig som gillar skog och mark. Omgivningarna består av ängsmark och vidunderliga bokskog med mängder av promenadstigar. På cykelavstånd finns både havet och Gyllebosjön. Sankt Olof, som ligger ca 2 km bort, är en levande by med service och skola som erbjuder en mängd aktiviteter för åretruntboende och besökare. Här finner vi ICA-butik, förskola/skola, äldreboende, flera fik och ett utomhusbad med uppvärmd pool.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/