gratis värdering

Mellby Atelier, en kringbyggd gård i öppet landskap!

Mellby, Prästavägen 45

Boarea
540 m²
Antal rum
15 rum
Tomtarea
11 747 m²
Slutpris
11 200 000 kr

Välkommen till denna fantastiska gård, mitt i äppelriket på Österlen! Här driver nuvarande ägare Mellby Atelier, ett litet B&B av det lyxigare slaget. Med 9,8 i betyg på booking.com.

Den äkta fyrlängade gården har ett underbart läge bland öppna och böljande landskap. Här är utsikten milsvid och närhet finns till såväl härliga bokskogar och Stenshuvuds nationalpark, som till havet och Kiviks fiskeläge. Detta är synnerligen en fastighet med potential för dig som vill kombinera ett fantastiskt boende med verksamhet.

Gården rymmer idag en mycket tilltalande bostad, en stor lägenhet med eget kök och bad, upp till fem uthyrningsrum och en enorm utställningslokal/festsal. Möjligheterna är oändliga! Att driva vidare den väl fungerande verksamheten eller utöka i de delar som idag inte nyttjas. Med utställning, konserter eller yoga. Eller varför inte äga ett generöst hem med plats att kunna ta emot familj och vänner.

Tomten spänner över 11 747 kvm och rymmer en stensatt innergård, stora gräsytor med uppväxta träd och en rejäl parkering.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/