gratis värdering

Lantlig idyll med ca 3 ha mark fördelat på två fastigheter!

Fårarp, Vinkelvägen 88

Boarea
192 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
32 573 m²
Slutpris
2 850 000 kr

I vackra Fårarp finns en liten lantbruksenhet med ca 3 ha mark fördelat på två fastigheter. Gården ligger fritt, men inte ensamt. Här omges man av naturen, odlande åkrar men också naturmark. Tre friliggande längor bildar en innergård och en härlig enhet. Från det lilla boningshuset, som är den högra byggnaden från gårdsplan, når man även en privat trädgård. Detta kombineras med mellansektionen som är ett ombyggt uthus som idag rymmer gästhus/uthyrningsdel, samt en del stall och en del grovkök/förråd. Den tredje byggnaden är idag en förrådsbyggnad med ett vidbyggt garage.

Drömmen om ett levande landskap, självhushållning eller generationsboende. Kanske finns projekt och drömmar som denna gård kan hjälpa er att uppnå?

Försäljningen avser både fastigheten Fårarp 6:6 om 30 456 kvm samt den obebyggda fastigheten Fårarp 6:17 om 2117 kvm. Total yta för båda fastigheterna är 32 573 kvm.
Fastigheterna kan komma att säljas både som en enhet och som två separata. Se översiktskarta bland bilder.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Emma Nilsson
Emma Nilsson
Ansvarig mäklare
/