gratis värdering

Brantevik, Rörsvägen 4

Boarea
85 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
303 m²
Slutpris
5 150 000 kr

Välkommen till Brantevik på Österlen! Genuin länga belägen på södra Brantevik med separat gångstig ned till hav och badplats. Längan är uppförd 1885 och än idag finns den genuina känslan kvar i de breda original brädgolven på båda våningsplanen, de synliga takbjälkarna och fönsterbräderna i Komstadsten. Ljus och öppen planlösning på nedre plan för umgänge. Frikostigt med sovplatser på övre plan fördelat på tre sovrum. En underbar skyddad trädgård på baksidan med sol från morgon till kväll. Två anlagda uteplatser; en i skiffer omgärdad av honungsrosor för att inta morgonkaffet på och en i sibiriskt lärkträ där solen värmer upp resterande del av dagen. Friliggande gårdshus med förrådsutrymmen om cirka 20 kvm. Finns många möjligheter att bygga om till gästhus, bastu etc. Omedelbar närhet till underbara naturområdet Grönet.

Sommartid kan du ta ett morgondopp i Vejakåsen eller njuta av solen från någon klipphäll. Skåneleden går genom Brantevik, vidare mot omtyckta Grönet och Gislövshammar. I byn finns en fin gemenskap och många matställen, fiskaffär samt sommarbutik. Vi finner även förskola och en aktiv idrottsförening som varje år arrangerar Jazz under Stjärnorna på Österlen.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/