gratis värdering

Unik bostad med 180 graders havsutsikt!

Örnahusen, Tångvägen 60

Boarea
230 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
708 m²
Slutpris
17 600 000 kr

Unik bostad, alldeles vid havsbrynet på omtyckta Örnahusen! 180 graders havsutsikt, unik arkitektur, exklusiva materialval och en fantastisk utemiljö hjälper dig att förverkliga drömmen om Österlen. På promenadavstånd nås Skillinge fiskeläge, kritvita sandstränder och traktens bageri och restaurang. Här är man en del av ett sammanhang, samtidigt som fastigheten ligger avskilt utan några omedelbara grannar.

Bostaden är såväl estetiskt som funktionellt fulländad och allt är genomtänkt i minsta detalj. Interiören, exteriören, rumsdispositionen, arkitekturen, materialval, belysning och ljud. Exklusivt och spännande. Specialsnickrat kök i bambu, en modern AGA-spis och ett specialbyggt nedsänkt badkar är några attribut som sticker ut. Här finns en harmoni mellan det genuina och det moderna. Allt är antingen totalrenoverat eller uppfört från grunden. Vattenburen värme i hela plattan.

Vi finner två huskroppar som förbinds med ett generöst vardagsrum. Väl tilltagna sällskapsytor ackompanjeras av tre sovrum och lika många badrum. Glaspartier får ljuset att flöda och binder samman inne- och utemiljön. De två uteplatserna har båda kalkstensplattor från Stiltje och pergolas. Den ena ryms mellan huskropparna och här finns ett bygglov för att bygga ett tak i glas. Den andra är grönskande, har fin havsutsikt och ett perfekt läge mot sydväst.

Välkommen på visning - kontakta mäklaren för att boka tid!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/