Dela på Facebook gratis värdering

Skyddat läge med gästhus och pool!

Vik, Bollplansvägen 9

Boarea
130 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
356 m²
Pris
6 950 000 kr
Kommande

VISNING: SÖN 15 JANUARI KL 13:00 - 13:45 (OBS: föranmälan krävs).

Välkommen till Österlen och denna härliga oas på Viks fiskeläge! På en lugn återvändsgata alldeles nere vid havet finner vi detta härliga boende med både boningshus och gästhus. Därtill en lättskött och skyddad trädgård med en rund uppvärmd pool.

Boningshuset är smart planerat med öppna och sociala ytor på markplan och privata utrymmen på övre plan, varifrån man även kan avnjuta en havsutsikt. Innergården och dess pool och uteplatser är ständigt närvarande genom dubbla glasdörrar. Färgtonerna går i ljusa sobra skalor och en centralt placerad eldstad ger värme och en fin känsla i rummet. Ett fristående gästhus med helkaklat badrum kompletterar boningshuset och är perfekt som hemmakontor, för tillresta gäster eller för tonårsbarn. Fiber finns.

Via en promenadstig nås havet och klippbad vid prästens badkar. I byn finns även strandbad och fiskelägets lilla hamn. Härifrån kan en alldeles underbar utsikt mot Stenshuvud avnjutas.

Vik är ett av Österlens fiskelägen och är otroligt charmigt med sina prång och strädden. Omgivningarna består i stor utsträckning av äppelodlingar. Vik har även två fina golfbanor vid namn Lilla Vik och Djupadal. I Rörum någon kilometer norrut finns friskolan Sofiaskolan. Man tar sig enkelt med buss eller cykel söderöver till Simrishamn eller norröver mot Kivik.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/