gratis värdering

Brantevik, Skillingevägen 36

Boarea
178 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 416 m²
Slutpris
9 300 000 kr

Exklusivt och unikt boende i Brantevik. Ett stenkast från havet och närmaste granne med "Grönets" stora naturskyddsområde med strandängar och naturbetesmarker.

Hörntomt med havsutsikt vid stillsam återvändsgata. Huset är byggt i traditionell skepparhusstil 2005 men modernt och väl genomtänkt. Stor omsorg har lagts på smakfulla detaljer och materialval. Huset är uppmurat från grunden med hjälp av skickliga lokala hantverkare.

Ett välkomnande hem med öppen planlösning, präglat av generösa ljusinsläpp genom fönster/dörrar och kupor. Stengolv med golvvärme, stor täljstenskamin och en väl tilltagen spaavdelning för vardagslyx med bubbelpool och bastu.

Den inspirerande trädgården, full av rosor, bjuder möjligheter till sittplatser i alla väderstreck. I det fantastiska växthuset, under ett stort fikonträd, sitter man skyddad långt in på hösten. Garage /förråd, gästhus och växthus inramar den lummiga insynsskyddade sydväst/väst sidan av tomten. Stor stenläggning i Offerdalsskiffer.

På försommaren skördas kilovis med egen sparris och på sensommaren bjuder trädgården på bl.a. Havtorn, Mullbär, Aronabär, Hallon. Promenadstig ner till badklipporna, 2 min, och sen vidare strandpromenad mot Gislövshammar.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/