gratis värdering

Löderup, Herrströms väg 73-0

Boarea
131 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
9 233 m²
Slutpris
5 600 000 kr

Den ”svarta ladan” är en vision om ett annat sätt att bygga. Mer hållbart men också i ett vettigare, mänskligare tempo. Det är delvis ett återbruksprojekt där material satts samman i en harmoni, men även om att det får lov att ta tid att bygga. Projektet är både ritat och uppfört av engagerad husarkitekt. Förutom att ha eftersträvat en invändig ljus och öppen planlösning, ska byggnaden utvändigt upplevas ligga stabilt i den skånska myllan. Det är lätt att bli förälskad i huset där de olika bitarna av färg, form och material faller samman och bidrar till en stark känsla av hemtrivsel.

Den stora naturtomten om 9 233 m² ligger avskilt och består av ängsmark omgiven av bl.a. vilda körsbärssträd. En liten bäck rinner genom tomten i söder.

Gott om bilplatser vid carport och kring cirkulationsplats, där ett valnötsträd planterats för att bli ett framtida vårdträd.

Bra service i Löderup. Här finns butik, lokalförening, frisör, skolor, bibliotek, idrottsplats, och sporthall. Under sommarhalvåret erbjuds bl.a. musikevenemang på historiska dansrotundan Solhällan i byn. Bussförbindelse till både Ystad och Simrishamn. Den ”svarta ladan” ligger 6 km från havet och Löderup strandbad, fina strövområden, Sandhammaren, Backåkra,Kåseberga och Ale Stenar.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/