gratis värdering

Enplansvilla med källare beläget på hörntomt med viss havsutsikt. Luft/vattenvärmepump och garage.

Simrishamn, Fredsdalsgatan 84

Boarea
119 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
590 m²
Slutpris
2 550 000 kr

Enplansvilla med källare, belägen på hörntomt i den norra delen av Simrishamn. Från tomten och delar av bostaden ser man havet. Bostaden, som till största delen är i originalskick, är välplanerad med sovrum i ena delen och sällskapsytor i den andra där köket är navet centralt placerat i huset. Vardagsrummet har stora fönsterpartier åt norr samt fönster och utgång till uteplats åt söder. I köket har man bytt ut bänkskivorna till granit och tagit bort de klassiska barskåpen över köksön. Utgång finns till uteplats. Tre sovrum och ett badrum i originalskick, alla åt öster och delvis med havsutsikt. I källaren finns den klassiska gillestugan med eldstad, badrum och bastu, rymlig tvättstuga och en stor verkstad med tillhörande förråd och pannrum.
1975 byggdes den befintliga bostaden ihop med garaget för att skapa ytterligare två rum. 2008 byttes värmekällan ut till en luft/vatten värmepump från IVT.
Trädgården är uppväxt med många vintergröna växter, träd, gräsmatta, uteplats och f.d. trädgårdsland. Vidbyggt garage med träportar.
Bäckhalladalens Naturreservat och Tobiksviksbadet (utomhusbad öppet under sommaren) med minigolfbana och camping ligger på gång- och cykelavstånd. Den lokala bussen har hållplats ett stenkast från huset och är gratis att åka med. För den som ska gå i skolan finns det mellan- (årskurs 5-6) och högstadium knappt 10 minuter från bostaden. Centrum med mataffären, lokala butiker, apotek, torghandel finns att nå inom gång- och cykelavstånd.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/