gratis värdering

Härlig skånelänga bland öppna landskap!

Gladsax, Vilhelmsbergsvägen 56

Boarea
280 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
14 000 m²
Slutpris
8 600 000 kr

Välkommen till denna charmiga skånelänga mitt bland öppna landskap! Läget är helt ogenerat och samtidigt finns närhet till både Gladsax kulturby och Simrishamns stad, med all service. Utsikten är milsvid i samtliga väderstreck och havet syns i horisonten.

Bostaden som uppfördes 1910 är numera modern med vattenburen värme från jordvärme, fiber och nytt kök. Under åren 2008 – 2021 har renoveringar genomförts med varsam hand och en vi finner en trivsam och lantlig miljö. Putsade väggar, handfalsat koppartak, eldstäder i olika former och synliga bjälkar är några av alla genuina attribut. Rumsdispositionen bjuder på generösa sällskapsrum och många sovrum. Väl tilltagen takhöjd, ljusa färger och stora fönster ger en skön känsla.

Utemiljön är välanlagd och uppväxt. Här finns omfångsrika terrasser och träddäck i olika väderstreck och med fantastik utsikt över fälten. En perfekt miljö att samla nära och kära på. I sidobyggnaden som uppfördes 1996 finns ett stort garage och ett hönshus. Förutom den stora grönskande trädgårdsdelen så finns stor potential i den mäktiga tomtarealen som totalt uppgår till 14 000 kvm. Att använda för häst eller för odling? Givetvis går det, för dig som inte vill nyttja den själv, att låna ut marken till en bonde i trakten.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/