gratis värdering

Nyproducerad skånelänga på Kivik!

Kivik, Rödjeslingan 8

Boarea
113 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
361 m²
Slutpris
7 150 000 kr

Välkommen till denna nyproducerade skånelänga uppe på höjden på Kivik, Österlen! Här ligger fokus på att leva ett liv utan måsten och med närhet till service och hav. Fastigheten erbjuder ett minimalt underhåll i både byggnad och den lättskötta trädgården. Givetvis finns här vattenburen värme i betongplattan och anslutning till fiber-nätet.

Här finns allt i ett plan och huset bjuder på en smart och effektiv planlösning. För den som behöver mer utrymme så är övre plan inredningsbart. Tre sovrum, två badrum, tvättstuga med groventré och ett rymligt socialt rum fördelat på kök, matplats och vardagsrum med stora glaspartier mot utemiljön. Allt går i ljusa och sobra färger, kvalitativa material, inbyggda spotlights.

Utemiljön är redan anlagd och kan nu bara avnjutas eller utvecklas ytterligare. På framsidan finner vi stenläggningar och på gaveln finns en asfalterad uppfart/parkering och ett rymligt trädgårdsförråd. Baksidans trädgård, som vetter mot ett grönområde i rakt söderläge, består till stora delar av ett generöst tilltaget trädäck. Skyddat mot insyn från båda grannarna. Baksidans trädgård rymmer även gräsytor och rabatter med lavendel och är inhägnad med staket.

Kivik är ett av Österlens fiskelägen och ett levande sådant! Här finns havet runt knuten och det genuina äldre fiskeläget med kaptensvillor på ståtliga gator och små pittoreska fiskehus insprängda bland stensatta strädden. Samtidigt är det ett levande samhälle med all nödvändig service. Mycket bra kommunikationer mot Krististandstad och Simrishamn och vidare till Malmö/Köpenhamn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/