gratis värdering

Kyls strand, Kyhls Skogs väg 7

Boarea
126 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 827 m²
Slutpris
6 500 000 kr

Här alldeles vid Österlens kritvita stränder finner vi denna u-formade enplansvilla, uppförd så sent som 2007. Det bjuds på en ljus och öppen planlösning med öppet upp i nock. Det stora sällskapsrummet som rymmer kök, vardagsrum och matplats har en centralt placerad eldstad och stora fönsterpartier på gaveln. Huset är givetvis modernt på alla sätt och har samtidigt attribut som kvastade väggar, spröjsade fönster och trä- och klinkergolv som ger karaktär och känsla. Vattenburen golvvärme.

Utemiljön är lättskött. Den naturliga samlingsplatsen är den skyddade stensatta innergården. Här finns även ett spabad och en friliggande förrådsbyggnad. Både strand och strövområden finns runt husknuten. Cykelväg till både Skillinge med dess hamnkrog och teater och till Borrby med all service.

Huset ägs idag av ett bolag som bedriver uthyrningsverksamhet med stora möjligheter till fina intäkter! Huset, som är fullutrustat för att bedriva uthyrningsverksamhet med 10-12 gäster, säljes komplett möblerad samt med husgeråd. Så för den som vill fortsätta och utveckla uthyrningsverksamheten, så är det bara att köra igång! Ägarna hyr delvis ut fastigheten, vilket ger en årlig intäkt om ca 200 000 kr. Säljes komplett möblerad samt med husgeråd. OBS! Säljes i första hand i bolagsform.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/