gratis värdering

180° havsutsikt

Mäster Skräddares backe 4

Boarea
117 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 082 m²
Slutpris
7 000 000 kr

Läget, läget, läget. Ja, sällan har det uttrycket varit mer passande! Unikt tillfälle att förvärva detta enplanshus på ett av Österlens bästa lägen. Högt beläget med utsikt över den genuina delen av fiskeläget med havet
och Stenshuvud i bakgrunden. Fastigheten är i behov av renovering men har en otrolig potential. Trevlig planlösning med vardagsrum och vy mot hav, tre sovrum i fil, ett badrum samt separat WC. Inglasat uterum mellan boningshus och garage. Uppvuxen äldre fin trädgård är också ett plus.

Vik är otroligt charmigt med sina prång och strädden, en perfekt bas för att uppleva Österlen och Äppelrikets alla smultronställen. Om du överhuvudtaget vill bege dig härifrån... Man kan lika gärna sitta och njuta av utsikten och kanske sträcka sig till ett bad i havet 200 m ner, då och då! Närmaste orter med större inköpsmöjligheter är Kivik, cirka 9 kilometer norrut och Simrishamn 7 kilometer söderut. Vik har en liten hamnkiosk som säljer glass på vackra sommardagar. Annars finns det möjlighet att gå till någon av golfrestaurangerna som ligger inom någon kilometers promenadavstånd.Man kan också ta sig till Rörum, 3 km bort, som både rymmer Mandelmanns café och Franskans Crêperie. Omgivningarna består i stor utsträckning av äppelodlingar. Nyligen har också en bemanningsfri matbutik öppnat i Vik.


Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/