gratis värdering

Modern skånelänga med havsutsikt

Brantevik, Haslevägen 10

Boarea
148 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
957 m²
Slutpris
8 000 000 kr

Välkommen till Brantevik på Österlen och denna arkitektritade skånelänga på högt läge! Här bjuds på vidunderlig utsikt över både hav och natur. Läget är verkligen optimalt inte bara utifrån den fantastiska utsikten, utan även det lugna läge som fastigheten kan stoltsera med. Detta är sista huset på återvändsgatan och samtidigt granne med en ängsmark. En ängsmark varifrån sången av lövgrodor och näktergal kan avnjutas.

Huset stod klart så sent som 2003 och är ett stilrent, modernt och spännande hem! Det bjuds på en härlig blandning av öppna sociala ytor och privata utrymmen. För dig som vill skapa fler rum, så finns förslag. Vi finner en ljus och spännande miljö med b.la. öppet upp i nock, synliga takbjälkar, brädgolv, väggar i puts och tegel, en värmande kamin, stora glaspartier mot både balkong och den medelhavsinspirerade trädgården. Bostadshuset kompletteras med ytterligare två byggnader som rymmer flera förråd, carport och ett fint gästrum.

Den lättskötta trädgården består till stor del av gångar i sjösten, stenläggningar och fyra anlagda uteplatser av olika karaktär/sollägen. Här samsas lavendel och fikon med murgröna och olika varianter av gräs. Vi finner även en köksträdgård med upphöjda odlingsbäddar. För den som vill utveckla utemiljön än mer, så finns ritning framtagen av trädgårdsarkitekt Peter Englander.

På Brantevik finns flera krogar och på "Grönet" kan du ta ett dopp eller promenader utmed havet. Anlagd cykelväg finns till Simrishamn, där du finner all tänkbar service.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/