gratis värdering

Nybyggt fritidshus med mark!

Skillinge, Hävdavägen 16

Boarea
170 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
21 000 m²
Slutpris
6 900 000 kr

Med havsutsikt på Österlen finner vi denna möjligheternas fastighet! Detta nyproducerade fritidshus har ett fantastiskt läge på Norrekås strax utanför Skillinge fiskeläge! Skyddat, privat och samtidigt fri utsikt över öppna fält. En egen väg leder upp till fastigheten som består av hela 2,1 ha mark! Åker, äng och skog. Boningshuset vetter perfekt mot sydväst, där du som köpare själv kan skapa din trädgårdsoas.

Huset är ritat av Barup & Edström Arkitektkontor och är utformat som en blandning mellan lagårdsbyggnad och boningshus. Vi finner det typiskt skånska i den höga takresningen, putsade väggar och lertegel på taket. Den ståtliga frontespisen påminner om hur man förr tog in höet på loftet. Rumsdispositionen är genomtänkt och ljusinsläppet är magnifikt i båda plan.

Fastighetens mark är idag taxerad som jordbruksmark och kan förvärvas av juridisk person (eftersom fastigheten idag ägs av juridisk person), vilket är väldigt ovanligt.

Närhet till havet, stränder, skog och Skillinge fiskeläge. Promenad- eller joggingmöjligheterna är oändliga med ett nät av grusvägar runt omkring. I Skillinge finns hamnkrog, pizzeria, teater med vinbar, fiskaffär, matbutik, bensinstation, kaféer och små butiker. Skillinge är ett levande samhälle med över 120 företag anslutna till byns företagarförening. Örnahusen har även två välbesökta destinationen i form av gamla bageriet med surdegsbröd och bullar samt restaurang/kafé Jord & Bord med grönsaker från egna gården. En liten cykelpromenad bort börjar kritvita sandstränder.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/