gratis värdering

Gavelbostad i radhuslänga - Inflyttningsklar bostad med insynsskyddad trädgård.

Simrislund, Ryttaregatan 69

Boarea
148 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
366 m²
Slutpris
2 530 000 kr

Inflyttningsklar gavelbostad i radhuslänga. Bostaden är i 1 ½ plan och otroligt trivsam med fint ljusinsläpp, bra materialval med bl.a. stenskivor i köket, "smutsavvisande" duschväggar i badrummet på entréplan, ekparkett och möjlighet till sovrum på båda plan.
Skyddad trädgård med solläge från morgon till kväll. Stensatt uteplats i anslutning till vardagsrummet, balkong i anslutning till det stora sovrummet och ett trädäck på framsidan. Detta utgör tillsammans med bra driftskostnader ett prisvärt boende i barnvänliga Simrislund.
Gemensam innergård. Eget garage samt parkeringsplats.
Härifrån har ni nära till allt! Skola, barnomsorg, shopping och kommunikation – allt finns inom 15 minuters promenad. Men det bästa är ändå närheten till havet. Kvarteret är lummigt och grönt och har en bra fördelning av egna bostäder och hyreslägenheter. De boende i området är allt från barnfamiljer till pensionärer och runt omkring finns härliga promenadstråk.
Välkommen till ett långsiktigt boende! Ett hem med stort H.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/