gratis värdering

Nyproducerat drömhem vid stranden!

Sandby strand, Sandby strandväg 7C

Boarea
138 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 017 m²
Slutpris
7 500 000 kr

Välkommen till Sandby Strand på Österlen och dess kritvita sandstränder! Här finner vi ett nyproducerat och mycket smakfullt drömhem. Inbäddat bland ståtliga tallar som ger skydd mot vinden och samtidigt finns stranden några hundra meter bort. I söder och väster vetter tomten mot naturen och ett landskapsskyddat område.

Huset som fick sitt slutbevis så sent som våren 2021 har en mängd fördelar. Smart rumsdispositionen med både öppna sociala ytor och privata delar, samt två stora badrum. Generösa glaspartier med indragna utemiljöer under tak, som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Genomtänkta materialval och en värmande kaminen ger den där härliga och inbjudande känslan. Italiensk marmor, marockansk kakel och armaturer designade av Jonas Bohlin från Örsjö belysning. Fiber, vattenburen värme och låga energivärden är några andra fördelar.

Utemiljöerna och omgivningarna är underbara. Det smäckra trädäcket i lärk, omger huset och nås från husets många entréer. Du väljer din plats beroende på årstid och solläge. En sidobyggnad, som rymmer både förråd och ett extra sovrum, följer boningshusets stil och ramar in tomten. Ett steg utanför dörren breder de stora skogsområdena ut sig och bjuder på mängder av promenadstråk. En kort promenad bort nås den kritvita sandstranden. Då här inte finns några allmänna parkeringar finns här gott om plats även mitt i sommaren.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/