gratis värdering

Tommarp, Storgatan 45

Boarea
108 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 259 m²
Slutpris
2 100 000 kr

Välkomna till denna enplansvilla med fin utsikt över fält och åkrar! Huset uppfördes 1965 och har endast haft en ägare sedan dess. Unik sluttande tomt som gränsar till Tommarpsån. Härlig känsla när man sitter på den stenlagda uteplatsen, lätt upphöjt och blickar ut över vyn och med det porlande vattnet i bakgrunden. Större fönster ut mot den skyddade trädgården och lite mindre mot gatan. Orginaldetaljer såsom fönsterbrädor av marmor och blyinfattat fönster. Fiber finns. Vattenburet värmesystem via fjärrvärme. Garage med elektrisk garageport.

Ö Tommarp har ett bra läge längs riksväg 11, knappa 8 km från Simrishamn. Busshållplats finns i utkanten av byn med bra förbindelser till/från Simrishamn vidare till Gärsnäs (där man kan ta tåget till Ystad, Malmö och Köpenhamn), Tomelilla, Sjöbo och Lund.
I byn finns det en bygghandel (JHL).
Önskas hav och strand är det ca 14 km till Borrby strand och Mälarhusen, till Gyllebosjön med vandringsstigar, badbrygga och fiskemöjlighet (fiskekort krävs) är det ca 10 km.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/