gratis värdering

En riktig dröm på lugnt läge!

Skillinge, Galjonsgatan 20

Boarea
272 m²
Antal rum
11 rum
Tomtarea
3 856 m²
Slutpris
12 900 000 kr

Strax utanför Skillinge fiskeläge och vid vägens ände finner vi denna Österlendröm! Den lilla grusvägen följer Kvarnby bäck och öppna fält ut till detta alldeles privata paradis. De olika byggnaderna är såväl estetiskt som funktionellt fulländade och skapar tillsammans med den uppväxta och välplanerade trädgården en skyddad och inbjudande gårdsmiljö. Poolen är en extra bonus.

Under senare år har en rad stora förbättringar genomförts på fastigheten. Bostadshuset har både byggts till och genomgått en totalrenovering, där huset bland annat fått ett nytt kök, två nya badrum och hela grunden fått en gjuten modern platta med vattenburen golvvärme. En enhetlig klinker från Höganäs ligger därpå och skapar en sammanhängande och exklusiv känsla. All el och vvs är nytt från denna renovering. Dispositionen är smart med både stora sällskapsrum och mer avskilda privata delar. Ett modernt boende, samtidigt som genuina inslag finns i spröjsade fönster, synliga bjälkar, putsade väggar och härliga eldstäder. Gästhuset har uppförts från grunden och rymmer två likadana lägenheter. Perfekt för gäster, hemmakontor eller kanske för uthyrning. Söderberg & Ask arkitektkontor och samma lokala snickare har använts i samtliga förbättringar. Nytt avlopp är anlagt och fiber har installerats.

Utemiljöerna är fantastiska! Uppväxt och ombonat, genomtänkt och välplanerat. Samtidigt lättskött. I anslutning till bäcken, som rinner längs tomtgränsen, har den kända trädgårdsanläggaren och konstnären Helge Lundström anlagt en damm, som nuvarande ägare har förfinat och vårdat. Ett ståtligt bokträd är majestätiskt placerat mitt på tomten och en ståtlig häck i avenbok skyddar mot västliga vindar. Uteplatser finns i olika väderstreck och den påkostade poolen och det inglasade uterummet är en naturlig samlingsplats.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/