gratis värdering

Två vasstakslängor vid Sandhammaren!

Sandhammaren, Ingridvägen 46

Boarea
211 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
24 265 m²
Slutpris
7 550 000 kr

Välkommen till dessa två vasstakslängor, med promenadavstånd till Sandhammarens kritvita sandstränder! Läget är perfekt, då det är helt privat och lugnt, samtidigt som Sandhammarens naturreservat och dess härliga stränder finns en promenad från fastigheten. Båda husen kan bebos permanent och skulle fungera ypperligt för generationsboende, för uthyrning eller för tillresta gäster. Även gästhuset har tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin!

Här finner vi både en skånelänga anno 1800-tal och ett mycket generöst gästhus, uppfört 2013 och färdigställt 2017. Båda husen har vasstak och tillsammans bildar de en insynsskyddad innergård. Den ursprungliga skånelängan har mycket av det genuina bevarat, såsom spegeldörrar, synliga takbjälkar, spröjsade fönster och eldstad. Historien finns i väggarna, samtidigt som vi finner ett modernt boende, som nuvarande ägare nyttjar för permanent bruk. Huset fick helt nytt vasstak så sent som 2017 och fiber finns anslutet. Gästhuset har ett vattenburet värmesystem, helkaklat duschrum och stora glaspartier mot ett väl tilltaget trädäck. Mycket genomtänkt och påkostat. Nytt kök 2017.

Den härliga tomten som mäter mäktiga 24 265 m² rymmer både ängs- och skogsmark. Du bestämmer själv hur stor del av tomten du vill sköta och vilken del du vill låta växa lite mer fritt. Även förrådet har ett vassbelagt tak.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/